Info SERMStudo - ediția 2011

Simpozionul Energie – Resurse – Mediu al Studenţilor Orădeni“ se va desfăşura în cadrul Hotelului Ami din Băile Felix.

Băile Felix
Staţiunea Băile Felix este situată în partea de nord-vest a României, în judeţul Bihor, la o distanţă de circa 8 km de municipiul Oradea, unul dintre cele mai semnificative centre economice, culturale şi sociale ale zonei. Aşezată în câmpia Crişurilor la o altitudine de 150 m, staţiunea are un climat continental moderat de şes, cu ierni blânde şi veri temperate cu influenţă mediteraniană, ideală pentru turismul balnear. Pe toată durata anului, staţiunea balneoclimaterică Băile Felix oferă turiştilor condiţii de relaxare, vacanţă, odihnă şi recuperare.

Modalităţi de acces spre Băile Felix:
Rutier:
Băile Felix se află lângă drumul European E66 Oradea-Deva, la 8 km. de Oradea si 20 km de cea mai apropiată trecere de frontieră cu Ungaria Borş/Artand. Din Oradea în Băile Felix se poate ajunge cu mijloace de transport în comun. Staţia de Maxi Taxi şi autobuse care circulă spre Băile Felix se află în Oradea, cartierul Nufărul, la capătul de linie al tramvaielor, la ieşirea din oraş spre Băile Felix. Mijloacele de transport în comun circulă pe ruta Oradea – Sânmartin – Băile Felix şi retur într-un interval de 15 minute.
Trenul:
Din gara CFR Oradea există tren care circulă zilnic pe ruta Oradea – Băile Felix. Pentru informaţii suplimentare accesaţi: www.infofer.ro